NEW IN

ASOS SAVED ITEMS #3

 photo PicMonkey Collagejgkjh_zpsqmwfkp9n.jpg
1. HERE // 2. HERE // 3. HERE // 4. HERE // 5. HERE // 6. HERE // 7. HERE // 8. HERE // 9. HERE

Det er ved at være lidt over en måned siden, jeg sidst lavede et ‘saved items’ indlæg, så jeg tænkte det var meget passende med et opdateret indlæg, da det var ved at hobe sig op inde i mine saved items. De ting jeg lurer efter, bliver også mere og mere forårsvenlige. Jeg begynder generelt også at kigge efter mere farver og også rigtig meget hvid, da jeg elsker hvid.

En oversized denimjakke og grå skinnyjeans står også højt på listen sammen med flotte boheme bluser og toppe.

Hvad synes I om overstående ting?

8

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NEW IN