BEST DRESSED AT ELLE STYLE AWARDS 2016

ASOS SAVED ITEMS #4

 photo PicMonkey Collage1111_zpsn9d5fy2t.jpg
 photo PicMonkey Collage2222_zpsghxzmtiq.jpg
 photo PicMonkey Collage333_zpsfaymy3zg.jpg
1. HERE // 2. HERE // 3. HERE // 4. HERE // 5. HERE // 6. HERE // 7. HERE // 8. HERE // 9. HERE // 10. HERE // 11. HERE // 12. HERE

Endnu et indlæg med saved items fra asos. Det er jo snart min fødselsdag, og derfor går jeg også at kigger en masse på ønsker. Så hvis jeg har noget familie, der læser med, som ikke ved hvad de skal give mig – så er overstående gode bud! Asos har bare så meget lækkert, det er og bliver mit favoritsted at shoppe!

Jeg har sådan set også haft Roskilde Festival i tankerne, mens jeg har surfet rundt på asos og der er altså nogle ting jeg skal have købt inden det løber af stablen. Cowboyjakken har jeg vidst også delt noget nær 80 gange nu – mon ikke det er på tide, jeg får den bestilt hjem? 😉

En sweatshirt som den fra Champion ville også være perfekt til de kølige sommeraftener. Flowy toppe, shorts, kjoler og jumpsuits kan man også altid bruge! Og så faldt jeg over disse metalliske Puma sko, som jeg faktisk synes er ret fede og unikke, hvad synes I?

Hvilke items fra collagen er jeres favoritter?

 

12

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BEST DRESSED AT ELLE STYLE AWARDS 2016