I JUST ORDERED - H&M

BEST DRESSED AT ELLE STYLE AWARDS 2016

I tirsdag løb det store ELLE STYLE AWARDS af stablen i DR Koncerthuset, hvor jeg desværre ikke selv deltog. I den anledning vil jeg selvfølgelig dele aftenens flotteste kjoler ifølge mig. Det var virkelig svært ikke at vælge alt for mange, for sagen er den, at der nærmest kun var flotte kjoler, man kunne få at se på den røde (blomstrede) løber. Alligevel får i her mit bud på otte af de flotteste kjoler på aftenen.

 photo PicMonkey Collagevuhjbkn_zpsgwlphm7w.jpg

Selvfølgelig skal Cecilie Ingdal, Elles chefredaktør, have en plads på min liste, men det er jo klart som hun strålede i denne Ole Yde sag, samt Georg Jensen smykker og Becksöndergaard clutch.

Smykkedesigneren Mai Manniche var iført denne smukke kjole fra Stasia, men det kan altså ikke andet end at være smukt når det er Stasia. Hun har stylet kjolen flot med en lækker taske og minimalistiske smykker.

 photo PicMonkey Collagefghjk_zpshokvidjv.jpg

Den smukke Mathilde Gøhler bar en smuk og dekadent kjole fra Couture Stuen. Den er meget dramatisk og smuk med blonderne og det fine fald i underkjolen. Håret burde dog have været sat op efter min mening, så man virkelig kunne se detaljerne på kjolens overdel.

Vinder af ‘Årets model’ Regitze Christensen ligner næsten en græsk gudinde i Pierre Balmain. Gladiatersandalerne, taljen og slidsen på kjolen fungerer virkelig godt sammen og får den smukke model til at stråle, samtidig med at hun ser lidt rå ud.

 photo PicMonkey Collagefghjkkk_zpsdyphsyux.jpg

Endnu en kjole fra Stasia på min liste.. Eva Harlou bærer denne vovede sag virkelig godt og fremhæver hendes flotte krop super smukt. Frisuren, skoene – det hele hænger bare sammen.

Årets stilikon Pernille Teisbæk lignede en sand vinder i denne smukke kjole fra Gucci. Super smuk og unik kjole, der klæder hende så godt. Den store clutch og detaljen på brystet giver looket lidt kant. Det er vel ikke for sjov, man bliver kaldt stilikon? 😉

 photo PicMonkey Collagefghj_zpsqoxfvazx.jpg

Der var også mindre ekstravagante looks på den røde løber, dog ikke ensbetydende med at de ikke strålede lige så meget som resten. Modellen Cecilie Haugaard bar en lårkort sag af Elsa Adams. Hun styler det virkelig lækkert med bælte, taske og thigh high boots.

Mette Lindberg bar ikke en kjole til showet, men istedet et lækker sæt fra Ganni bestående af shorts, bluse og kimono. Virkelig smukt mønster og materiale, og det bliver fuldendt med wedge sneakers og glimmersokker.

Der var så mange andre flotte kjoler fra kendisser og stilikoner f.eks. Marie Jedig, Christina Dueholm, Julie Zangenberg, Tori Spelling, Christiane Schaumburg-Müller, Birgitte Hjort Sørensen osv. osv.

I kan finde alle de flotte kjoler fra aftenen lige her. Hvilke/n er jeres favorit/ter?

2

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I JUST ORDERED - H&M