OUTFIT: LAYERING

BLACK FRIDAY GUIDE

Jeg har lavet en lille guilde til black friday online shopping. Rigtig mange sider kører et eller andet tilbud i forbindelse med Black Friday. Derfor har jeg samlet de bedste sider, der kører black friday.

ASOS.dk

Asos har valgt at slå Black Friday og Cyber Monday sammen, og derfor kan du spare 20% på ALT fra den 26.-30/11. Og så har de jo gratis fragt, rimelig fedt!

 photo asos black friday_zpseqyp2x7k.jpg

 

Boozt.dk

Boozt kører med en masse specialtilbud blandt ALLE kategorier. Du kan også spare op til 40% på vinterens musthaves lige her! Ved at tilmelde dig deres nyhedsbrev, sparer du 10% ved køb over 499,-.

 photo bootz_zpsoh87t3ax.png

 

Nelly.com

Nelly har 20% på hele deres side + særlige timetilbud med op til 80% fra kl. 9-21. Virkelig fedt!

 photo nellyblackfriday-1024x391_zpsakx5ajrl.jpg

 

Stylepit.dk

Stylepit ‘presser priserne helt i bund på Black Friday, som de selv skriver. De skriver selv at det bliver vandvittige udsalgspriser, mere ved man ikke. Så det er bare med at tjekke sitet ud på fredag!

 photo Skaeligrmbillede 2015-11-25 kl. 20.56.57_zpsdlhc0jlj.png

Disse online sider er mest bare mode, sko og tilbehør, men steder som Elgiganten, Bilka osv. kører rent faktisk også Black Friday tilbud! Mange fysiske butikker kører også kæmpe udsalg på fredag, så om du bliver siddende i sofaen og onlineshopper eller om du skal ud at shoppe i fysiske butikker, håber jeg du finder en masse lækkert på udsalg! Og jeg håber dette indlæg var hjælpsomt!

 

2

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OUTFIT: LAYERING