OUTFIT: T-SHIRT WITH SLIT

BOOTS 20% OFF

 

 photo PicMonkey Collage321123_zpsza1dnjdw.jpg
1. HERE // 2. HERE // 3. HERE // 4. HERE // 5. HERE // 6. HERE

 photo PicMonkey Collage123321_zpscoetbspc.jpg
1. HERE // 2. HERE // 3. HERE // 4. HERE // 5. HERE // 6. HERE

Dette indlæg skal handle om støvler! Min absolutte favorit style er ankelstøvlen – om det er med hæl, uden hæl, retro, chelsea, western osv., er det bare den flotteste style! Jeg har også længe haft øjnene på et par thigh high støvler, men synes dog stadig, at det er lidt udenfor min komfortzone (og min pungs komfortzone for den sags skyld!)

Jeg har samlet to collager – én med mine favorit ankelstøvler og én med min favorit thigh high støvler. MEN! Hvis I heller ikke synes pengene rækker til det, må jeg jo lige minde jer om, at Asos kører cyberweekend, dvs. selvom Black Friday var i går, kan du stadig få 20% på ALT på Asos med koden ‘CYBER’ – resten af weekenden! Og derfor er alle støvler i dette indlæg selvfølgelig også derfra!

Selvom jeg skriver pengene ikke helt er til det, har jeg dog alligevel klikket ankelstøvler nummer 1 hjem, ups.. Men de er bare så fede! Jeg har længe gået og kigget efter nogen lignende. Og jeg måtte slippe med bare lidt over 300 kr – dét er billigt!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OUTFIT: T-SHIRT WITH SLIT