CPH FASHION WEEK

DO YOU FOLLOW ME ON SOCIAL MEDIA?

 photo 12696113_10206810397115974_1832785596_n_zpscdnbbgtm.jpg

Følg mig på…
Instagram her
Facebook her
Pinterest her

Jeg har en facebookside til bloggen, som jeg håber I vil like og følge, da jeg skriver derinde hver gang, der er nyt på bloggen. Så det er en hurtig og nem måde for jer at følge med i hvornår, der er nyt på bloggen, hvis du ikke allerede følger mig på bloglovin her.

Jeg poster også ofte på instagram, når der er nyt på bloggen. Jeg bruger min instagram i forlængelse af bloggen, så husk også at følge med derinde! Du kan også følge mig på pinterest – selvom jeg ikke er aktiv ligeså ofte derinde.

Det var lige en lille opfordring, og selvpromovering er der vel ikke noget galt med? 😉

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

CPH FASHION WEEK