SS16 ACCESSORIES

DREAMING OF SUMMER AND SANDALS

 photo PicMonkey Collagefghghjhcg_zpsjqplk8jg.jpg
Marni // Isabel Marant // Valentino // Isabel Marant // Acne Studios // Givenchy // Tod’s // Balenciaga

Jeg savner sommer og sol – især når sandalerne er begyndt at komme på hylderne i butikkerne. Så her er nogle high-end sandaler, som jeg går og sukker efter (links under collagen). Jeg er især ret vild med de sandaler Isabel Marant står bag, og derfor er der også to par derfra på overstående collage – jeg kunne ikke nøjes med at dele et par.

Det er jo ikke ligefrem sandalvejr i Danmark endnu, og der går nok også lidt tid endnu. Det er dog ikke ensbetydende med, at man ikke allerede kan erhverve sig nogle nye par, da de sikkert ellers bare er revet væk fra hylderne, når vejret egentlig er til det. Trust me, jeg taler af erfaring som tidligere salgsassistent i en skobutik 😉

Hvilket par er jeres favorit fra collagen?

I dag er dog endnu en dag i det århusianske, hvor jeg skal rundt og høre om flere uddannelser, så det bliver spændende.

4

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SS16 ACCESSORIES