I JUST ORDERED - TRIANGL

EASY & HEALTHY DATE BALLS

 photo IMG_3881_zps1wsfaqlu.jpg

 photo IMG_3871_zps3s9ejd8g.jpg

Her den anden dag forsøgte jeg mig med at lave daddelkugler for første gang. Jeg kiggede på en masse opskrifter, men jeg fandt ikke rigtig nogen, jeg havde lyst til at gå efter, så jeg endte med bare at blande lidt forskelligt sammen. De er helt simple og med få ingredienser – uden at jeg er gået på kompromis med smagen. De er også uden nødder, da jeg bare følte for at det skulle være supernemt, samt low in fat.

Du skal bruge
14 ‘juicy’ dates (husk at pille stenene ud, hvis de ikke er stenfri)
2,5-3 dl finvalsede havregryn
2-3 tsk usødet kakao
Rismælk efter behov (dog ikke nødvendigt – og der skal ikke ret meget til)

Målene er sådan cirka, da jeg jo som sagt bare tog den på gefühlen, og det er forskelligt alt efter hvilke dadler man bruger osv. Jeg fik omkring 20 kugler.

Det hele kommes i en foodprocessor eller high-speed blender, og ‘blendes’ indtil det har en ensartet konsistens. Derefter rulles massen til små ‘bitesize’ kugler. Jeg rullede mine i kokos, men de kan også rulles i andre ting eller slet ingenting. Stil dem på køl i minimum en halv time – og opbevar dem også på køl i en lufttæt beholder, hvis de altså ikke bliver spist med det samme 😉

 photo IMG_3873_zpsjy5n59wh.jpg

 photo IMG_3880_zpsknnrvlh3.jpg

Daddelkuglerne er perfekte som en lille snack til den søde tand eller endda som pre-workout før din træning.

Enjoy!

3

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I JUST ORDERED - TRIANGL