I DREAM OF WEARING

EASY & HEALTHY RECIPES TO TRY

Jeg tænkte, at jeg i dette indlæg ville dele nogle opskrifter fra pinterest, jeg vildt godt kunne tænke mig at prøve. Lad mig lige gøre det klart, at det ikke er nogen opskrifter, jeg har prøvet før, men godt kunne tænke mig at prøve. De har alle dét tilfælles, at de er mega-nemme, indeholder få ingredienser og er forholdsvist sunde! Så er der jo ingen grund til ikke at gå igang med det samme! Den ene opskrift er perfekt til morgenmad, den anden til frokost og den sidste som en dessert.

 photo 040-624x4991_zpssfoqn8a5.jpg
2 ingredient pancakes

Den først opskrift er på sunde pandekager – perfekte til morgenmaden de dage, man har lidt ekstra tid. Klik på linket under billedet, for at finde ud af hvordan du laver dem.

 

 photo avocado_Egg_salad_toasts_hero_zpsgmgy4gdx.jpg
4 ingredient avocado egg salad

Opskrift nummer to er en sund æggesalat, der indeholder avocado som erstatning for mayo – what?! Det bliver jeg altså nødt til at prøve. Kombinationen af æg og avocado er jo generelt ret så fantastisk. Klik på linket under billedet, for at finde ud af hvordan du laver æggesalaten.

 

 photo three-ingredient-flourless-brownies-8_zpss4hoblxw.jpg
3 ingredient brownie

Den sidste opskrift er på sunde sunde brownies uden mel. De vil være perfekte som en dessert efter aftensmaden eller som erstatning af din eftermiddagskage. Og så indeholder den kun 3 ingredienser. Klik på linket under billedet, for at finde ud af hvordan du laver disse sunde brownies.

Jeg håber, at det kan bruges og I vil prøve en eller flere af opskrifterne.

Dette indlæg er planlagt, da jeg er på skiferie i hele uge 7.

2

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I DREAM OF WEARING