FESTIVAL PACKING LIST

FOLLOW ME ON SOCIAL MEDIA

 photo Skaeligrmbillede 2016-06-22 kl. 19.47.16_zpssyhcp6sw.png

Som mange af jer nok ved, er jeg lige pt på Roskilde Festival, og får derfor ikke opdateret bloggen helt så meget. Dette indlæg er derfor også planlagt, inden jeg tog afsted. I kan gå ind og følge mig på Instagram lige her, hvis I vil have lidt opdateringer fra Roskilde. Der skal jeg nok komme til at poste, hvis jeg ikke allerede har gjort det 😀

I kan også gå ind på bloggens facebookside, for så er I ihvertfald ikke i tvivl, når bloggen bliver opdateret.

Instagram
Facebook

Det var det self-promotion for i dag 😉

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FESTIVAL PACKING LIST