MY ROSKILDE FESTIVAL

GOING ON VACATION

 photo c279d8ca-6905-4720-9ab0-1c5cacb49e08_zpsgfkelshu.png
1. HERE // 2. HERE // 3. HERE // 4. HERE // 5. HERE // 6. HERE

Imens jeg skriver dette på en lørdag aften, er der cirka halvanden time til jeg drager mod Hamborg lufthavn, for at komme til Mallorca, som I jo nok ved. Og imens I læser dette, ligger jeg sikkert på stranden på Mallorca og har det super skønt.

Jeg glæder mig til at komme ned i varmen og bare slappe af og nyde ferien. Derfor kommer bloggen også til at stå stille. Jeg har for en gangs skyld ikke planlagt en masse indlæg til mens jeg er væk, og det er egentlig rart nok ikke at skulle stresse over, at poste på bloggens facebook osv. også. I kan dog stadig følge med på min instagram her.

Vi ses snart igen!

3

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MY ROSKILDE FESTIVAL