I DREAM OF WEARING #4

GOING TO SOUTH AMERICA

 photo PicMonkey Collagegkhlkgh_zpsj4dmeu6t.jpg
 photo PicMonkey Collagegjkgk_zps0bdzx1nu.jpg
// Pictures from Pinterest //

Jeg har nævnt det lidt på bloggen, men jeg har ikke lavet et officielt indlæg om det endnu. Det er måske også tidligt nok, men flybilletterne blev bestilt i tirsdags, så jeg er ret begejstret, foooor jeg skal til Sydamerika!

Jeg rejser den 31. August og kommer hjem den 14. december. Det er en backpacker-tur på cirka 3,5 måneder. Det kommer til at foregå med min kæreste og vi står selv for det hele og har selv planlagt det. Det er ikke nogen grupperejse. Jeg tænkte, at det måske kunne være meget spændende for jer at læse et indlæg med lidt detaljer om min rejse – især hvis det selv er noget, man overvejer.

Overstående billeder fra Pinterest er altsammen fra nogen af de steder, vi kommer til at besøge. Vi skal til Brasilien, Argentina, Chile, Bolivia og Peru (i den rækkefølge). Vi starter i Rio og skal selvfølgelig se den berømte trappe Escadaria Selarón og Jesus-statuen, samt hygge os med drinks på de flotte strande. Herefter bevæger vi os lidt nedad langs kysten. Så tager vi lidt ind i landet, ind mod grænsen til Argentina, hvor vi skal opleve Iguazu Falls, som er nogle fantastiske vandfald. Derfra drager vi ned til Buenos Aires, hvor der skal danses lidt tango og ellers se hvad byen har at byde på.

Derefter tager vi mod Chile, hvor vi bl.a. skal opleve nogle termiske kilder og selvfølgelig hovedstaden Santiago og den lidt undervurderede by Valparaiso (søg billeder!). Derefter skal vi egentlig ind i Argentina igen, bl.a. til vinbyen Mendoza, hvorefter vi drager opad. Så skal vi faktisk ind i Chile igen og opleve Atacama ørkenen, inden vi rejser ind i Bolivia. I Bolivia står den på Salar de Uyuni (verdens største saltslette) og regnskov i Rurrenabaque. Hovedstaden La Paz kommer vi selvfølgelig også forbi, inden vi sejler over Lake Titicaca ind i Peru, hvor vi skal til Cusco og opleve et af verdens 7 vidundere, Machu Picchu. Vi slutter af i hovedstaden Lima, hvorfra vi også flyver hjem til Danmark igen.

Det var en lidt lang tekst, men en kort og meget overordnet beskrivelse på, hvad min kæreste og jeg skal opleve i Sydamerika – for selvfølgelig er der mange mange flere ting på listen, som vi skal se og opleve. Jeg håber, at det var nogenlunde spændende at læse. Outfits og modeinspiration bliver nok sat lidt på pause til den tid, men jeg håber på, at kunne opdatere engang imellem og fortælle om mine oplevelser og dele en masse billeder. Der er stadig lang tid til, så nu må vi se! 😀

Har I nogensinde været i Sydamerika? Eller måske et andet sted på en større rejse?

8

 • Rigtig god tur 😉
  Gid det var mig..

  Har desværre ikke haft muligheden for at opleve det endnu, men håber det kommer en dag.

  http://www.bysterup.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor lyder det bare spændende! Jeg har selv aldrig været i Sydamerika, ej heller været på noget jeg vil kalde en “større rejse”, men har boet i både USA og Hong Kong i et længere stykke tid, og flytter til Amsterdam til sommer. Jeg vil dog stadig gerne prøve at rejse fuldtid i længere tid engang. Vil se frem til at følge med i din rejse!
  God solskinsdag til dig(:
  Camilla | http://cammi.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Signe Ebbesen

   Tak for din kommentar! Det lyder da vildt spændende, og tak fordi du vil følge med 🙂
   Tak, i lige måde! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej hvor lyder det fantastisk! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej hvor spændende! Du må have en rigtig dejlig tur 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I DREAM OF WEARING #4