INEXPENSIVE SPRING WORKOUT CLOTHES

HAIRSTYLES FOR SPECIAL OCCASIONS

 photo PicMonkey Collagehkhc_zpswhwn14vm.jpg
// Pictures from Pinterest //

Nu har jeg både delt kjoler og sko til de lidt mere specielle begivenheder som bryllup og konfirmation, men hvis man gæster en eller flere af disse begivenheder dette forår, skal man jo også have styr på frisuren. Jeg har lidt et love-hate relationship med pinterest, når det kommer til hår-inspiration, fordi der findes så mange flotte iscenesatte billeder af lækre frisure inde på pinterest, men det er jo så også det. Det er iscenesat, og så har de piger altså bare noget stort, flot og misundelsesværdigt hår, vi andre må nøjes med at drømme om..

Med det sagt, synes jeg så alligevel, at man kan blive inspireret af de flotte frisure og lave noget flot i ens eget, knap så fyldige og lange hår. Jeg skal ordne min søsters hår til min lillebrors konfirmation, og jeg øvede mig på hende her den anden dag, hvor jeg egentlig synes vi fik et flot resultat. Med hensyn til mit eget, ja, det ved jeg altså ikke hvad jeg gør med endnu – det er så meget nemmere at ordne andres hår frem for ens eget! Jeg må blive ved med at lade mig inspirere af pinterest og alt det perfekte hår..

Hvilken frisure fra collagen er jeres favorit?

1

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

INEXPENSIVE SPRING WORKOUT CLOTHES