OUTFIT: FAUX FUR ON A DATE NIGHT

H&M HOME GOODIES

 photo PicMonkey Collageguigiu_zps3ah6slbu.jpg
1. HERE // 2. HERE // 3. HERE // 4. HERE // 5. HERE // 6. HERE // 7. HERE // 8. HERE // 9. HERE // 10. HERE // 11. HERE // 12. HERE // 13. HERE

H&M har for tiden nogle virkelig fine ting til hjemmet. Alt fra puder og tæpper til opbevaringsglas og kander. Jeg har samlet mine favorit ting derfra på en lille collage, og som I kan se er jeg ret vild med træ og beige ting, som H&M har meget af. De har dog også en masse med farve, hvis man er mere til det. Der er noget til enhver smag.

Jeg er også vild med hvor ofte de skifter ud i deres sortiment. Jeg føler nærmest, at hver gang jeg tjekker deres hjemmeside ud, har de fået nye ting i deres hjem. For tiden er jeg ret vild med deres køkken sortiment. Både skærebrættet og glaskanden er virkelig fine.

 photo PicMonkey Collagebgbg_zpsdpjcd5cq.jpg

Hvad synes i om H&M Home? Og hvad er jeres favorit ting på collagen?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OUTFIT: FAUX FUR ON A DATE NIGHT