OUTFIT: IN THE WOODS

I DREAM OF WEARING – EASTER

 photo d57ff686-b9cd-4ad1-979d-735c61eebe22_zpst2uhujgg.png
Michael Kors Blouse // Victoria Beckham Jeans // Acne Studios Bomber Jacket // Chloé Bag // Valentino Belt // Gucci Shoes

Glædelig påskesøndag!

I dag skal jeg holde påskefrokost med min familie, og jeg glæder mig rigtig meget til bare at slappe af, hygge og spise påskeæg 😉

Med påske kommer lettere tøj, pastelfarver osv. Derfor drømmer jeg om at iføre mig overstående outfit. Jeg er, som nævnt før, helt vild med off shoulder tendensen, og kombineret med hvid, så er det jo bare et plus. Pastelfarvede accesories til at komme lidt i stemning, lyse jeans og selvfølgelig skal en del af outfittet have noget sort. 😉 Jeg er helt vild med disse loafers fra Gucci, som desværre nu er udsolgt.

Hvad synes I om outfittet? Og hvad skal I lave i dag?

4

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OUTFIT: IN THE WOODS