OUTFIT: CHRISTMAS LUNCH

I JUST BOUGHT…

 photo PicMonkey Collage_zpst91q44na.jpg
 photo PicMonkey Collagefrrq4r_zpsdoec1qgv.jpg
1. HERE // 2. HERE // 3. HERE // 4. HERE // 5. HERE // 6. HERE // 7. HERE // 8. HERE

Jeg har de sidste to dage været ude at shoppe lidt, og jeg har bestilt én ting online. Det er vel januarudsalg?!

Pelsen (falsk) er en, jeg har bestilt hjem fra ellos.dk. Jeg har ikke modtaget den endnu, men jeg glæder mig meget til, at den kommer. Jeg har kigget på den længe, og så måtte jeg altså slå til, da den var nedsat med 30%. Jeg har også været ude at købe to sæt skiundetøj. Det ene er sort, det andet er totalt farverigt. Det sorte fra Whistler var sat ned fra 400 til 300 kr. Det er seamless og derfor super dejligt at have på! Det mønstrede er fra Kari Traa og koster normalt 700 kr, men jeg fik det til halv pris, da jeg købte det inde i en butik, der snart lukker her i Esbjerg – what a steal!

Den råhvide t-shirt med de fineste detaljer købte jeg i Bahne – også til halv pris. På nettet er den også sat ned, men slet ikke ligeså meget. Den grå rullekrave er fra Saint Tropez, og den jeg har købt, er faktisk en tone mørkere end den på billedet. Den fik jeg 40 % på.

Den stribede bluse fra Pieces var ikke sat ned, men kostede dog kun 160 sølle kroner, og sådan et basic item kan man aldrig gå galt i byen med. De sorte jeans fra Gina Tricot var heller ikke sat ned,  jeg manglede bare et nyt par. Dette er mine yndlingsjeans og de er super billige.

Det sidste og nok det mest spændende, jeg købte var denne palette fra Smashbox! Jeg var egentlig på udkig efter deres contour kit, men den var udsolgt. Ekspedienten fortalte mig så, at denne palette indeholdte de samme tre farver + 13 farver mere og en pensel – til bare 396 kr! Det skal lige siges, at den palette, jeg oprindeligt kiggede på, koster 355 kr. Paletten jeg endte med at købe, var sat 100 kr ned, så det var bare dejligt.

Jeg købte også nogle andre småting, bl.a. et velour hårdbånd og en top, jeg desværre ikke kunne finde nogen steder online.

Jeg håber i får en festlig aften og et fantastisk nytår!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OUTFIT: CHRISTMAS LUNCH