OUTFIT: SUMMER DAYS

I JUST ORDERED – BASIC ITEMS

 photo PicMonkey Collagehjkfg_zps1zzp8lps.jpg
1. HERE // 2. HERE // 3. HERE // 4. HERE // 5. HERE // 6. HERE

Kender I ikke godt det hvor man bare synes, man mangler en sort eller hvid basic top til ens spraglede shorts eller lignende? Haha, sådan har jeg det ihvertfald tit, så jeg synes, det var på tide at få købt nogle nye og fine basic items. Som I kan se, synes jeg også lige, at jeg manglede en masse striber i min garderobe…

Ej, men jeg har lige klikket lidt godter hjem fra asos. Nummer 6 har jeg købt som en 2-pak med en sort top også. Så har jeg også købt dette par sorte bikinitrusser, fordi jeg mangler nogen, der sidder godt, men det var måske ikke så spændende for jer at se.

Jeg har også længe kigget efter en simpel bomberjakke, man kan smide over det meste og som jeg samtidig kan bruge på legepladsen i børnehaven. Jeg valgte så denne grå, da jeg synes, den virker til at have en fed pasform. Og nu vi snakker om børnehaven, så synes jeg, at det er rart, når det er varmt med en slags løs kjole og et par cykelshorts indenunder. Det nævnte jeg vidst også i mit sidste indlæg.

Mangler I også nogle basic items i jeres garderobe?

10

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OUTFIT: SUMMER DAYS