OUTFIT: STRUER & LIMFJORDEN

I JUST ORDERED – H&M

 photo PicMonkey Collagehui_zps704o75bl.jpg
1. HERE // 2. HERE // 3. HERE // 4. HERE // 5. HERE // 6. HERE

Jeg synes H&M har så mange lækre sommer items for tiden, og da jeg forleden dag kiggede lidt rundt inde på deres hjemmeside, opdagede jeg tilfældigvis at de havde fri fragt! Ingen undskyldning for ikke at klikke lidt hjem så 😉 . Det fede ved H&M, er at når du bestiller noget online, kan du bare gå ud i butikken og bytte det, hvis det ikke lige passer eller lignende. Det er god service og gør det dejligt nemt for kunderne!

Det er en skam, at vejret er så dårligt for tiden. Jeg var ellers klar på, at det nu var shorts vejr, som I nok kan se på overstående. Jeg havde godt nok også lidt Roskilde Festival i tankerne, da jeg bestilte overstående, så nu håber jeg bare inderligt, at det er godt vejr i den uge! Ellers har jeg dog uge 28, hvor jeg skal til Mallorca, hvor sommertøjet selvfølgelig skal udnyttes.

Hvad synes I om overstående items?

6

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OUTFIT: STRUER & LIMFJORDEN