OUTFIT: A BUSY BEE

I JUST ORDERED – TRIANGL

 photo 151109_TRIANGL_JESS_DAY112418x_P_zpsmxmz0o8s.jpg

 photo 1.-TRIANGL-LEMON_ROSE--1B_v4_zps5hzzfzo6.jpg
// Triangl Bikini //

Jeg kunne altså ikke lade være.. Med en 3,5 måneders lang rejse til Sydamerika har man da brug for en ordentlig bikini, så efter at have kigget på præcis denne model i noget, der minder om 100 år, tænkte jeg, at det var nu, jeg skulle bestille den – så det gjorde jeg. Overstående bikini er i skrivende stund på vej hjem til mig, og jeg glæder mig helt vildt til at modtage den!

Triangl har så mange flotte bikinier, men når man skal bruge så mange penge på en bikini er det vigtigt, at man også tænker over hvad, der vil klæde en og på mønstre og farver, man ikke bliver træt af. Jeg har allerede én bikini fra Triangl i deres balconette bh, som desværre er lidt for lille i størrelsen, og som jeg derfor kun har brugt meget få gange. Den kan du finde lige her. Jeg håber, at det går bedre denne gang. Som I nok ved, kan man også risikere, at den ryger i tolden, og det har jeg egentlig bare forberedt mig på, at den gør, da det gjorde den sidst – og så bliver jeg heller ikke skuffet, hvis den gør.

Hvad synes I om den?

2

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OUTFIT: A BUSY BEE