PARTY DRESSES

I JUST ORDERED..

 photo tumblr_nxyv7gGzqD1rnb5qeo1_540_zpsbrqskk7b.jpg
1. HERE 2. HERE 3. HERE 4. HERE 5. HERE

Jeg surfede lidt tilfældigt rundt på Zaras hjemmeside i går, og faldt over nogle virkelig lækre og BILLIGE items. Og da det jo var så billigt, kunne jeg godt tillade mig at trykke lidt hjem. Jeg vil kalde tingene for basic items med et twist – prøv lige at se de fede t-shirts med slids! Og så til sølle 59 kr! Nummer 4 har jeg faktisk købt i farvekombinationen sort/råhvid, men den farve havde Polyvore ikke lige.. Så på collagen ser i den sorte version, men jeg har linket til den farve, som jeg har bestilt. Den basic sorte sweatshirt var noget, jeg tænkte, man altid kan bruge! Og så synes jeg, at jeg trængte til et par nye bukser og en ny fin nederdel. Altså trængte og trængte..

Jeg glæder mig til at vise tingene frem i forskellige outfits!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PARTY DRESSES