EASY & HEALTHY DATE BALLS

I WANNA WEAR – BACK TO SCHOOL INSPIRED

 photo Skaeligrmbillede 2016-08-03 kl. 19.48.50_zpsw1iy9zk3.png
Monki Jacket // Monki T-shirt // Monki Culottes // Cluse Watch // Saint Laurent Bag // Adidas Sneakers

For mange lige nu, nærmer vi os enden af sommerferien og dermed vender mange også tilbage i skole. Måske de skal starte i et højere klassetrin eller måske starter de noget helt nyt. Derfor tænkte jeg, at det ville være oplagt med et ‘I wanna wear’ – ‘skole’ edition indlæg. Jeg har sammensat overstående collage med første skoledag i tankerne. Mange af os vælger nemlig første dag tilbage i skole at dresse os lidt op, for derefter at gå tilbage til joggingtøj og knold 😀

Jeg synes overstående outfit er perfekt til gymnasieeleven, men også for dig, der går i 9. klasse eller måske på universitetet. Nye farverige sneakers er jo typisk på ens første dag tilbage i skole, og så har de ofte slet ikke den mindste plet på – altså endnu.. Tasken fra Saint Laurent er af den type taske, jeg brugte meget, da jeg gik i gymnasiet – dog en del billigere. Man behøver overhovedet heller ikke at ofre så mange penge på en skoletaske, jeg synes bare denne var så flot og passede godt til collagen.

Imens mange starter i skole igen, tager jeg hul på mit andet sabbatår, for om under én måned, drager jeg jo mod Sydamerika. Jeg kommer hjem midt december og regner med at skulle arbejde, indtil jeg forhåbentlig starter på studie til næste sommer.

Hvad skal I nu her?

2

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EASY & HEALTHY DATE BALLS