PROTEIN PANCAKES

I WANT TO WEAR #1

 photo tumblr_nx54hgRGE31rnb5qeo1_540_zpsntwzua0p.jpg
1. HER 2. HER 3. HER 4. HER 5. HER 6. HER 7. HER

Jeg ville ønske, at jeg kunne iføre mig dette outfit. Jeg er blevet helt forelsket i ærmeløse frakker/veste, ligesom denne på billedet. Jeg synes det giver en helt vildt cool lag på lag effekt, som fungerer hver efterår og vinter. En turtleneck under en strik giver også dette lag på lag look. En anden trend jeg er ret vild med, er thigh high/over the knee støvler. Det er måske lidt for koldt med nederdel og disse støvler, men jeg synes sagtens man kan tilføje et par sorte nylonstrømpebukser. En fed skuldertaske og et cool armbåndsur, og så er man good to go.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PROTEIN PANCAKES