OUTFIT: EMBROIDERED BLOUSE

LIEBSTER BLOG AWARD

 photo IMG_1937_zpsqrgqf2ya.jpg

Jeg er blevet nomineret til Liebster Blog Award af Sarah Louise, og tusind tak for det! Jeg tænkte, at det kunne være meget sjovt at kaste sig ud. Her er 11 spørgsmål fra Sarah Louise, som jeg svarer på.

Hvad laver du, når du ikke blogger?

Jeg er igang med mit første sabbatår (vil gerne holde 2) og lige nu arbejder jeg som medhjælper i en børnehave, hvilket jeg er rigtig glad for. Jeg har fast arbejde der indtil september, hvor jeg skal ud at rejse i 3 måneder. Derudover går jeg i fitness og alle de der andre normale hverdagsting 😉

Hvad vil du gerne opnå med din blog?

Jeg er altid blevet opfordret til at starte en blog, da jeg elsker at skrive og er meget interesseret i mode. Bare dét at der er nogen, der måske læser med og finder hjælp og inspiration i det jeg skriver, betyder meget for mig. Jeg tænker også, at det er en god og lærerig ting for mig selv, da jeg gerne vil arbejde med noget hvor jeg skal skrive (gerne om mode).

Hvis du skulle vælge ét emne, hvad kan du så bedst lide at skrive om?

Det har jeg vidst allerede nævnt – mode, selvfølgelig.

Hvad er dit mest pinlige øjeblik i dit liv?

Hmm.. Den er svær. Jeg prøvede engang i folkeskolen, at der var en dreng, der havde gemt sig på toilettet, da jeg skulle tisse. Mens jeg sad på toilettet, kom han frem fra sit skjul, for at komme ud derfra og undgå en pinlig situation. Det var bare lidt forsent.. Det gik der lang tid før jeg kom mig over 😀

Hvad gør dig allermest glad?

Når jeg hygger mig og har det sjovt med dem, jeg holder af.

Hvilken serie følger du pt med i?

Greys Anatomy, The Fosters, Modern Family, New Girl, Awkward, Faking it osv.

Hvilket makeup-produkt kan du ikke undvære?

Min Too-faced Chocolate Soleil solskinspudder.

Er der noget du fortryder, du aldrig har gjort?

Nej, jeg er stadig ung.

Hvad er dit yndlingsoutfit?

Bare det indebærer noget hvidt og bohemian.

Hvor drømmer du om at rejse til?

Jeg rejser til Sydamerika til september i 3 måneder, så det er drømmerejsen lige nu. Derudover kunne jeg godt tænke mig at komme til New York og Californien en gang.

Om 10 år – hvor er du så?

Det rene drømmescenarie ville jo være at arbejde som modeskribent på et blad a la Elle i London, hvor jeg samtidig blogger og bor med min kæreste. Man har vel lov at drømme 🙂

11 selvvalgte facts:

  1. Jeg bor stadig hjemme, da jeg ikke ser nogen grund til, at jeg finder mit eget før jeg skal studere.Jeg vil gerne studere engelsk på Århus Universitet.
  2. Som allerede nævnt, skal jeg ud at rejse 3 måneder i Brasilien, Argentina, Chile, Bolivia og Peru med min kæreste.
  3. Jeg har 1 tatovering. Omridset af 4 stjerner ved min bicep, der symboliserer min familie.
  4. Jeg gik til klaver og dans, da jeg var yngre.
  5. Jeg elsker rosévin og chokolade.
  6. Jeg har haft en depression.
  7. Jeg har en hund, der hedder Berta.
  8. Jeg har egen bil.
  9. Jeg er veninden, der altid lægger de andres makeup og sætter deres hår.
  10. Jeg elsker at arbejde i en børnehave.

Reglerne:

∞ Tak bloggeren, der nominerede dig.
∞ Vis Liebster Award-logoet på din blog. 
∞ Besvar de 11 spørgsmål, som du modtager fra bloggeren der nominerer dig.
∞ Skriv 11 selvvalgte facts om dig selv.
∞ Nominer 11 nye bloggere.
∞ Lav dine egne 11 spørgsmål, som dine nominerede skal svare på.

Jeg nominerer: Stephanie, Thea, Stine, Eline, Isabella, Frederikke, Nikki, Liselotte, Sofie, Kirsten, Ema og Jenny

Mine spørgsmål til de nominerede:

Hvad er dit seneste køb? Hvad er dit næste køb? Hvad laver du udover at blogge? Hvem er din yndlingsblogger? Hvilke blogindlæg kan du bedst lide at læse hos andre? Hvilke blogindlæg kan du bedst lide selv at lave? Hvor længe har du blogget? Hvad er dit favorit tøjmærke? Hvad er dit favorit skomærke? Hvad er dit favorit makeupmærke? Hvordan ser en almindelig hverdag ud for dig?

 photo liebster-award-badge_zpsztgpyxm1.png

3

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OUTFIT: EMBROIDERED BLOUSE