PRETTY IN PAISLEY

MINI PØLSEHORN

 photo IMG_3268_zpsasvpnrmt.jpg

Da jeg havde fødselsdag medbragte jeg disse småkager til børnehaven – både til børn og voksne. Derudover medbragte jeg også mini pølsehorn til børnene. Jeg tænkte, at det var en perfekt lille hapser som supplement til deres madpakke, og jeg havde ret – de var et hit! Derfor skal opskriften selvfølgelig deles her.

Du skal bruge:
2,5 dl lunken vand
25 g gær
1 tsk salt
1 tsk sukker
1 spsk olie
200 g hvedemel
200 g fuldkornshvedemel
20 (kyllinge)pølser, skåret i halve

 photo IMG_3282_zpsyv5hhcqs.jpg

Sådan gør du:
Opløs gæren i vandet og tilsæt salt, sukker og olie.
Tilsæt derefter melet og ælt til en glat og blød dej.
Lad dejen hæve til dobbelt størrelse.
Fordel dejen ud i 40 små stykker.
Sno hvert stykke rundt om de halve pølser.
Lad pølsehornene efterhæve på en bageplade i ca. 30 min.
Pensl hornene med lidt vand eller sammenpisket æg.
Bag hornene ved 180 grader i ca. 15 min, til de er gennembagte.
Lad dem køle af på en rist og server dem lune, evt. med ketchup.

Skal pølsehornene gemmes i længere tid end et døgns tid, kan de med fordel fryses.
De er perfekte som små hapsere eller til madpakken – især for børnene.

 photo IMG_3272_zpswrrzuxjq.jpg

 photo IMG_3283_zpsnsv7uyxf.jpg

Enjoy!

   

4

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PRETTY IN PAISLEY