ASOS SAVED ITEMS #5

MY ROSKILDE FESTIVAL

 photo 1_zpsvst6aoxw.jpg

 photo PicMonkey Collagert8uiyf8_zps8pp9s4mh.jpg
// Pictures from Instagram //

Long time no see! Jeg er ked af, at jeg ikke fået blogget i lang tid, men der har simpelthen ikke været tid til det. Samtidig, så tror jeg nu også, at det var meget rart med en lille pause, bare lige for at være helt ærlig. Pausen er dog desværre nok ikke helt slut, da jeg rejser til Mallorca i nat med min kæreste og hans familie, hvor der desværre nok heller ikke vil blive blogget.

Nå, men som I nok ved, var jeg på Roskilde Festival i sidste uge – og det skal I da ikke slippe for at høre lidt om. Jeg var afsted med en gruppe venner og min kæreste, og det var vildt fedt. Jeg var afsted for første gang i 2014, og det var så min anden gang i år.

Jeg var desværre allerede ret forkølet, inden jeg tog afsted, så endte med at have feber søndag aften. Så mandag drog min snotnæse, hæse stemme og jeg hjem mod Esbjerg – dog med tanken om at vende tilbage igen senest onsdag for musikken! Hvilket jeg også gjorde, heldigvis! Det var rart lige at have halvandensdags pause, hvor jeg bare kunne fokusere på at blive rask. Så onsdag vendte jeg stærkt tilbage, hvor jeg selvfølgelig skulle høre Aurora og Red Hot Chili Peppers. Mine favoritkoncerter var helt klart Macklemore & Ryan Lewis og MØ, selvom det nu var Red Hot Chili Peppers, jeg havde glædet mig mest til at høre – men som mange måske har hørt, fik de ikke de bedste anmeldelser.. Macklemore havde bare så meget godt at sige og man kunne ikke undgå at have en fest til koncerten. MØ gjorde det også bare vildt godt, og det var fedt at se hvor taknemmelig hun var for at stå der på Orange scene – det var jo en fest uden lige. Tame Impala, Miike Snow og Santigold var også vildt gode.

Noget der virkelig også er vigtigt at nævne er den sindssygt gode mad! Det er jo et stort foodmekka, og det er nærmest en umulig task at beslutte sig for hvad frokosten skal stå på. Steder jeg især var vild med er Mikuna med den vildeste veganske burger (ligger inde i foodcourt på Roskilde, butikken ligger i Århus), Ugood – foodtruck med mad fra Uganda, hvor jeg fik en form for wrap med sweet potato fries i, Boutique Fisk med de vildeste fiskefrikadeller (find det i København), Halifax og mange mange flere.

Det var vidst det vigtigste, jeg havde at fortælle fra Roskilde Festival. Jeg håber, I fandt det interessant at læse med!

2

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ASOS SAVED ITEMS #5