WHAT I EAT IN A DAY

NEW IN

 photo IMG_2128_zpsxcnaj1du.jpg

 photo IMG_2129_zpsyvakhauv.jpg

 photo IMG_2137_zpsiu4zyjem.jpg

 photo IMG_2121_zpsgzpzlth6.jpg

Jeg har fået online shoppet lidt her på det sidste, og derfor skal i selvfølgelig se hvad jeg har købt. Jeg har bl.a. købt en fin midi-nederdel fra monki, som jeg vil tage på til min lillebrors konfirmation, sat sammen med den sorte off-shoulder bodystocking, som i kan se på nedestående collage, samt et par sorte sandaler evt. med hæl.

Jeg har også været forbi boohoo, og bestilt lidt hjem. Jeg bestilte, da de havde 40 % på ALT, så sparrede virkelig mange penge. De kører rigtig meget med tilbud på hele sitet for tiden, så jeg vil klart anbefale at holde øje derinde. I dag, indtil midnat, er der 50 % på ALT!

Jeg fik bestilt lidt sommertøj hjem, bikini, shorts – u name it. Eller faktisk kan du se alt, jeg har købt på nedestående collage med dertilhørende links! Jeg er måske også kommet til at bestille der fra en gang til, så der kommer nok et indlæg om det inden alt for længe 😉

 photo PicMonkey Collagehohaeligho_zpsrvleunc8.jpg
1. HERE // 2. HERE // 3. HERE // 4. HERE // 5. HERE // 6. HERE // 7. HERE // 8. HERE // 9. HERE

Så skynd jer ind på boohoo.com og hold øje med deres tilbud! Jeg tror, de har haft en vis procent på alt hver dag de sidste mange dage, så det er altså værd at holde øje med.

2

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WHAT I EAT IN A DAY