GOING ON VACATION

OUTFIT: A BUSY BEE

 photo IMG_3583_zpspmvj88rk.jpg

 photo IMG_3618_zps6bhb0yao.jpg

 photo IMG_3591_zpswc2we3bv.jpg

 photo IMG_3588_zpsjsqvaabu.jpg

 photo IMG_3607_zpsbfoilire.jpg
Asos Top // H&M Shorts // TakeMe Sandals (similar) // H&M Headband (similar) // Ray-ban Sunglasses

Hold da op, det er lang tid siden, jeg har opdateret bloggen. Jeg har jo, som i nok ved, været på ferie på Mallorca i en uge. Derefter havde jeg en travl arbejdsuge i børnehaven, som stod på kolonihave, hvilket betød 4 busture hver dag med en flok børn – det er overraskende udmattende! Samtidig var min familie på ferie, så jeg skulle passe hus, hund osv. – alt dét, mens jeg nok stadig var lidt i feriemode.

Nå, men jeg havde altså en lækker ferie, hvor jeg bl.a. bar overstående outfit en af aftenerne, hvor vi skulle ud at spise. Ikke noget vildt særligt, men lige efter mit hoved på sådan en ferie. Både toppen og shortsene er blandt nyere køb, som jeg ikke har fået vist jer in action endnu. Shortsene fra H&M er af lidt finere materiale, hvilket ikke helt kommer til kende på billederne, desværre. Samtidig er de også bare super behagelige, så det er jo win win.

Denne uge står også på arbejde i børnehaven – jeg har kun 1 måned tilbage, til jeg stopper og skal til Sydamerika. Det er da lidt vemodigt, men jeg glæder mig nu også helt ekstremt! Tanken om at jeg snart rejser, har nok også været med til at gøre mig lidt stresset, da der jo er en masse, der skal ordnes inden. På fredag har jeg dog fået fri, så jeg tager til Århus sammen med min mor et par dage for at shoppe, tage på aros, hygge, spise osv. 😀

Hvilke planer har I den kommende weekend?

3

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GOING ON VACATION