ASOS SALE FAVORITES

OUTFIT: A LITTLE BIT OF LACE

 photo IMG_7055_zpstmhbim43.jpg

 photo IMG_7023_zpsoypr6md5.jpg

 photo IMG_7013_zpsgqfqtbx2.jpg

 photo IMG_7041_zpsnkvtr12n.jpg
Frakke: Monki, T-shirt: HER Lace bh: Pieces, Jeans: HER Støvler: Roots, Solbriller: Ray-Ban

Dette er et outfit fra en anden dag. Meget simpelt, men med de der lækre detaljer, som f.eks. med bh’en fra Pieces. Støvlerne fra Roots er jeg helt vild med. De har en meget lille hæl, da jeg ikke har brug for ekstra højde med mine 173 cm, men alligevel giver det bare en helt anden kropsholdning. Jeg er vild med den mørkegrønne farve i form af jakken. Det er noget der virkelig har fanget mig denne sæson – den der skovgrønne farve, hvis man kan kalde den det. Den hiver lige det ellers sorte outfit en tand højere op.

2

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ASOS SALE FAVORITES