WINTERCOATS ON A BUDGET

OUTFIT: A TOUCH OF PINK

 photo IMG_7081_zps17bardoo.jpg

 photo IMG_7117_zpsunckns6e.jpg

 photo IMG_7112_zps2xqm1juj.jpg

 photo IMG_7130_zpse4oen8ix.jpg

 photo IMG_7134_zpskqlxvdda.jpg

 photo IMG_7140_zpsb9cn93bg.jpg
Rullekrave: H&M, Strik: Urban Outfitters, Nederdel: Lignende HER, Sko: Vagabond, Ur: Bering, Armbånd: Moss Copenhagen

Dagens outfit er super piget, men også klassisk og sofistikeret på en eller anden måde. Skoene og rullekraven får looket til at se mere sofistikeret ud. Jeg er desuden helt vildt med det look, det giver at have en rullekrave inden under en trøje eller sweater. Skoene er disse meget klassiske fra Vagabond. Selvom de er inspireret af en herresko, ser de helt vildt feminine ud pga. den tynde sål og de meget simple detaljer.

Striktrøjen er en jeg købte for et par ugen siden i Urban Outfitters på udsalg. Det var først efter jeg kiggede billederne igennem at jeg opdagede at den så lyserød ud på afstand. For som man kan se tæt på, er det rød og hvid strik. Det synes jeg egentlig er ret cool.

Jakken jeg har på, er et par år gammel, men jeg er stadig helt vild med den. Jeg bruger den ofte når jeg skal ud at spise eller andet, hvor jeg ikke skal være så meget udenfor, for den er ikke så forfærdelig varm. Den er forresten fra Monki.

2

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WINTERCOATS ON A BUDGET