TOPSHOP AT NELLY.COM

OUTFIT: BABY BLUE

 photo IMG_0941_zpssdarekw7.jpg

 photo IMG_0990_zpskpctt2m3.jpg

 photo IMG_1029_zpsymmbcvnp.jpg

 photo IMG_0943_zpskrq7dax4.jpg

 photo IMG_0948_zpsys2fg7se.jpg

 photo IMG_1036_zpshneu90vf.jpg
Vero Moda Blouse (similar here) // Deichmann Boots (similar here) // Gina Tricot Jeans // Bering Watch

Her er outfittet jeg bar samme dag, som jeg lavede indlægget om ‘the dutch braid’, som du kan finde lige her. Jeg nåede lige at få skudt disse billeder, inden solen gik ned. Det var egentlig mest min nye bluse fra Vero Moda, jeg ville vise frem, da jeg bare havde sorte jeans på til – men det kan altså også være virkelig pænt! Derfor er der ikke rigtig nogen fuld-længde-billeder. Jeg kunne ikke finde link til blusen online, men den er vidst rimelig ny, så mon ikke den kan findes i butikkerne længe endnu? Jeg synes den lyseblå farve er så fin, især her når vi så småt nærmer os foråret.

Det er også første gang, at jeg viser støvlerne frem som del af et outfit. Jeg har lavet et seperat indlæg om støvlerne, som du kan finde lige her. Selvom de er røde, synes jeg, de fungerer fint til den blå bluse, da den røde farve er så mørk og changerer imellem rød og sort.

Hvad synes I om outfittet?

2

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TOPSHOP AT NELLY.COM