WEARING PJ'S OUT AND ABOUT

OUTFIT: BABY, IT’S COLD OUTSIDE

 photo IMG_8822_zpsqncraevl.jpg

 photo IMG_8859_zpsbtllchcx.jpg

 photo IMG_8872_zpsbeqahgj9.jpg

 photo IMG_8892_zpslgnomqmt.jpg
Samsøe & Samsøe Coat (similar here) // Asos Boots // Gina Tricot Scarf // Gina Tricot Jeans // Rebecca Minkoff Bag

Et outfit fra i sidste uge. Når man skal tilbringe det meste af tiden udenfor, er det vigtigste en varm jakke og en masse lag. Derfor har jeg ikke billeder af det jeg har indenunder jakken, da det var meget simpelt – dog varmt! Dertil dressede jeg det op med mine støvler fra Asos og min Rebecca Minkoff taske. Et look, der er perfekt til at ordne ærinder i eller hvis man er about town.

Jeg har dog taget min Pajar vinterjakke i brug i børnehaven, da den er varm og praktisk. Det er super vigtigt, når man som mig, har et ikke-eksisterende immunforsvar. Jakken er ikke specialt fashionable, but hey, i’m just being real!

Jeg er i skrivende stund stadig syg (som sagt – ikke-eksisterende immunforsvar), men jeg prøver stadig at få indlæg op. Det bliver dog flere collager, der pynter på bloggen for tiden, da jeg ikke skal ud og have taget billeder, imens jeg er syg, og samtidig spiller vejret en kæmpe rolle, for at få ordentlig lys på billederne. Jeg har dog en masse nyt tøj liggende, som jeg glæder mig til at vise jer på et eller andet tidpunkt!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WEARING PJ'S OUT AND ABOUT