THREE TYPES OF GIRLS - GIFT GUIDE

OUTFIT: BACK TO BASICS

 photo IMG_8383_zpszydvjz09.jpg

 photo IMG_8467_zpstwyzxyk1.jpg

 photo IMG_8521_zpstmq4ffow.jpg

 photo IMG_8510_zpsdzy0t3z3.jpg

 photo IMG_8543_zps2j75vgd4.jpg
Monkie Coat (similar here) // H&M Knit (similar here) // Gina Tricot Turtleneck // Gina Tricot Jeans // Roots Boots

Et outfit fra tidligere i denne uge. Helt basic med en hvid turtleneck og en sort strik, for at give det her lag-på-lag look, som jeg jo er vild med. Dertil havde jeg iført mig mine blå skinny jeans og så et par chelsea støvler. Jeg er vild med at have en masse gode basics, som man kan sætte sammen på kryds og tværs. Dette var en arbejdsdag i børnehaven, som så mange andre og derfor holder jeg det for det meste super casual.

Jeg har shoppet lidt her på det sidste, så der kommer forhåbentlig snart nogle lidt mere spændende outfits med nye items. Jeg har bl.a. et par nye støvler, jeg glæder mig til at vise!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

THREE TYPES OF GIRLS - GIFT GUIDE