DREAMING OF SUMMER AND SANDALS

OUTFIT: BLACK AND BASIC

 photo IMG_1272_zpsknnxsq9f.jpg

 photo IMG_1290_zpsdz5ljawq.jpg

 photo IMG_1307_zpslzyb4mft.jpg

 photo IMG_1317_zpsuvpnlhcf.jpg

 photo IMG_1341_zpsvd1cbo03.jpg
H&M Jumper // Gina Tricot Top (similar) // Gina Tricot Jeans // Deichmann Boots (similar) // Jane Kønig Necklace

Indlægget i dag er et dagens outfit, hvor jeg er iført næsten helt sort. Blusen er fra H&M, og er en jeg har købt fornylig, hvor jeg også købte den i en brændt orange farve, fordi jeg synes det var en rigtig fin basic bluse, og så kostede den kun sølle 80 kr. For at give et lag-på-lag look har jeg taget en løs hvid top indenunder, som giver en rigtig fin effekt.

Og så har jeg selvfølgelig mine trusty Molly Jeans på fra Gina Tricot. Det er bare det, jeg føler mig bedst tilpas i.

Jeg var i Århus til u-days fra onsdag aften til fredag aften, og det var rigtig fedt. Jeg var ude at få lækker mad og jeg har selvfølgelig også fået shoppet lidt, som I snart får at se.

Hvad synes I om outfittet?

4

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DREAMING OF SUMMER AND SANDALS