SNICKERDOODLE COOKIES

OUTFIT: ALL BLACK & GREY

 photo IMG_9104_zpsjtf50fic.jpg

 photo IMG_9110_zpsxpwd8zty.jpg

 photo IMG_9135_zpszq59bnpn.jpg

 photo IMG_9102_zpsmxmzpsi3.jpg

 photo IMG_9186_zpser1edtjp.jpg
PopCph Suede Biker Jacket // Zara Jumper (color sold out) // Zara Pants // Nike Air Max 2015

Et meget monocromt outfit fra i sidste uge, hvor jeg for første gang tog mine Zara bukser i brug. Jeg tror, de har lagt så længe, fordi jeg ikke helt vidste hvordan, jeg ville style dem. De har et lidt specielt fit, og er lidt mere vidde i benene, end hvad jeg havde regnet med, da jeg bestilte dem. Jeg synes dog de fungerer godt her, hvor jeg har stylet dem med sneakers.  Derudover er jeg iført en basic jumper og min ruskindsjakke fra PopCph.

Jeg håber I kunne lide det!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SNICKERDOODLE COOKIES