FESTIVAL SEASON IS NEAR

OUTFIT: BRUNCHIN’

 photo IMG_2480_zpsdabmnmds.jpg

 photo PicMonkey Collagecvbhjk_zpsafdenug9.jpg

 photo IMG_2446_zps2bfjimgh.jpg

 photo IMG_2489_zpsy8sojldj.jpg

 photo IMG_2504_zpse1xlvign.jpg
Boohoo Top // Gina Tricot Jeans // Vila Coat (similar) // Deichman Boots (similar) // Ray-ban Sunglasses

Jeg får desværre ikke taget så mange outfitbilleder for tiden. Mest fordi jeg ikke føler for at gøre særlig meget ud af det, jeg har på, når nu jeg har vendet mig til en hverdag i børnehaven, hvor man alligevel bliver beskidt. Samtidig vil jeg gerne bare have noget på, der er behageligt. Jeg håber, at når sommeren for alvor kommer, at jeg derved bliver lidt mere inspireret.

Nå, men så er det jo også godt, at man finder gamle outfitbilleder, der ikke er blevet vist på bloggen endnu! Mere præcist er disse billeder fra den 17. april, hvor jeg i forbindelse med min fars fødselsdag var ude at få brunch med familien. Den hvide t-shirt med de fine hæklede detaljer er fra boohoo.com, som nærmest hele tiden kører ’50 % på alt de næste 24 timer’. Så jeg vil klart anbefale jer at holde øje derinde, hvis I trænger til lidt budgetvenlig shopping!

Jeg har ikke de store planer her i weekenden, hvilket jeg faktisk synes er super dejligt, da jeg i sidste weekend var til fødselsdag og i byen både fredag og lørdag. Det tærer altså på én, haha. Jeg vil ofte hellere være hjemme og hygge mig, end jeg vil i byen 😉 Selvom jeg holder fødselsdag på næste lørdag og jeg nok højst sandsynlig skal i byen igen.. Alle byture har bare lige ramlet sammen for mig de sidste par måneder, haha – nå, men jeg klager ikke! 😉

Hvad har I af planer i denne weekend?

4

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FESTIVAL SEASON IS NEAR