MY FITNESSROUTINE

OUTFIT: BURNT ORANGE

 photo IMG_7206_zpsywqvnagj.jpg

 photo IMG_7255_zpspqiqnb3j.jpg

 photo IMG_7212_zpsrg0utjms.jpg

 photo IMG_7220_zpsgjfttgfh.jpg

 photo IMG_7230_zpsaoc0sp4z.jpg

 photo IMG_7231_zpsx5179pe2.jpg
Cardigan: HER (farven udsolgt online), Jeans: HER Top: HER (udsolgt online), Sneakers: HER Ur: Bering, Solbriller: Ray-ban

Dagens outfit er et typisk ‘mig’ outfit. Det er meget simpelt, men også meget behageligt, og det er noget jeg føler mig godt tilpas i. De to sidstnævnte ting er det vigtigste for mig, når jeg til daglig arbejder i en børnehave. Selvom det er behageligt, synes jeg dog stadig at det er ret cool og ‘effortless’. Altså at man ser smart ud, uden egentlig at prøve. Derudover er jeg vild med mine sneakers fra Nike (Air Max 2015), som jeg købte for en lille måneds tid siden. De er helt vildt dejlige at have på, men jeg synes også at de er ret fede og kan gøre meget ved et outfit. De er også ret fede til ankelkorte jeans, som jeg har på her, og får det til at se ret sporty ud. Den ribbede top med mockneck tilføjer nogle fine minimalistiske detaljer til outfittet, synes jeg.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MY FITNESSROUTINE