ASOS 70% OFF BIG-TIME BRANDS

OUTFIT: CAMEL & SIXTIES

 photo IMG_8631_zpsxzqgvgal.jpg

 photo IMG_8650_zpsq99uhxcv.jpg

 photo IMG_8785_zpssxmns0py.jpg

 photo IMG_8676_zpstskdc5yr.jpg

 photo IMG_8750_zpsdldq3lw9.jpg

 photo IMG_8729_zpsjdixwyc0.jpg

 photo IMG_8707_zpscabrs8j1.jpg
Coat (similar here) // Gina Tricot Scarf // Pieces Jumper // Zara Skirt // Asos Boots

Jeg er ret vild med dette outfit fra i mandags. Jeg havde det på på arbejde i børnehaven, dog med sneakers til. Jeg er vild med camel farven både i halstørklædet og nederdelen. Det er også første gang, i ser støvlerne ‘in action’. Jeg er vild med, at de er lidt 60’er inspireret. Den høje hæl og laklæderet gør outfittet mere fint og unikt. Du kan læse mere om mine nye støvler i dette indlæg. Nederdelen fra Zara er en jeg først lige har taget i brug, selvom det er lidt tid siden, jeg bestilte den hjem. Du kan læse mere om det her. Jeg synes også, at der er noget 60’er over nederdelen, pga. at den er a-formet. Det binder hele outfittet godt sammen, synes jeg.

Det er ret svært at nå at tage outfitbilleder for tiden, da det bliver så tidligt mørkt. I mandags var det på et hængende hår, men det endte faktisk ud i en smuk solnedgang.

Alt i alt et behageligt outfit, man kan tage på på arbejde, men som samtidig er lidt finere end et par jeans og en t-shirt (selvom det nu også er en god kombi).

2

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ASOS 70% OFF BIG-TIME BRANDS