GINGER SHOTS

OUTFIT: CASUAL SHOPPING DAY

 photo IMG_9750_zpsz0xu73m4.jpg

 photo IMG_9739_zpsrbc88qig.jpg

 photo IMG_9743_zpsclznbdbx.jpg

 photo IMG_9756_zpsh15jgenl.jpg

 photo IMG_9760_zpslogoinvj.jpg
Monki Jacket (similar here) // Saint Tropez Turtleneck // Gina Tricot Jeans // Nike Air Max 2015 // Jane Kønig Necklace // Pieces Hairband

Hermed et outfit fra i lørdags, hvor jeg sammen med en veninde tog i Kolding Storcenter, for at shoppe lidt. Jeg fik ikke shoppet så meget, men det var nu også mest for hyggens skyld.

Jeg ville iføre mig noget, som var passende at rende rundt i indenfor, men nøj, hvor var det koldt at få taget billederne her udenfor! Men det var helt passende indendøre. Jeg kan ret godt lide at være komfortabelt klædt på, når jeg skal shoppe, så derfor havde jeg jeans, en turtleneck og mine Nike sneakers på. Jeg havde også min Rebecca Minkoff taske med, men den var ikke lige med på billederne.

Nu er det slut med ferie og tilbage til hverdagen med arbejde i børnehaven – men det har jeg nu også savnet!

2

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GINGER SHOTS