NELLY SALE WISHES

OUTFIT: CHRISTMAS EVE

 photo IMG_9360_zpsiab3helw.jpg

 photo IMG_9365_zps7japfekm.jpg

 photo IMG_9363_zpsotd3weif.jpg

 photo IMG_2458_zpsdljnvb8x.jpg
H&M Jacket // Vila Dress // Vagabond Shoes

Her er juleoutfittet fra i går. Jeg valgte at iføre mig en LBD, som er super komfortabel, og hvor der var plads til en lille foodbaby 😉

Forleden dag købte jeg denne jakke/cardigan fra H&M på tilbud til 70 kr, hvor jeg havde juleaften i tankerne, da jeg købte den. Den minder mig lidt om et grantræ ;). Og så krøllede jeg selvfølgelig håret, tog noget rød læbestift på og så havde jeg ellers en god og hyggelig aften.

Jeg har også lige nogle screenshots af træet og bordopdækningen. Billedet af juletræet er taget med mit nye 50mm kameraobjektiv. Keep in mind, billedet er taget i halvdårligt lys om aftenen. Jeg glæder mig til rigtig at komme ud i dagslys og få taget nogle fede outfitbilleder med slørret baggrund. Jeg overvejer også at lave et indlæg om mine julegaver, hvad ville I synes om det?

I dag står den på julefrokost, ligesom de næste to dage også gør.

 photo IMG_9346 1_zpsfcixvdxa.jpg

 photo IMG_9415 1_zps8vtljed6.jpg

Jeg håber I havde en fantastisk juleaften!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NELLY SALE WISHES