ONLINE SALE GUIDE

OUTFIT: CHRISTMAS LUNCH

 photo IMG_9548_zpsjn46pkla.jpg

 photo IMG_9495_zpsgpcqacsg.jpg

 photo IMG_9501_zpsnlda5yji.jpg

 photo IMG_9539_zpsmut7svcz.jpg

 photo IMG_9524_zpskwfpismy.jpg

 photo IMG_9587_zpsuoeffcka.jpg
PopCph Suede Jacket // H&M Top // Gina Tricot Jeans // Roots Boots // Secondhand Bag (similar here)

De første outfitbilleder med den nye linse! Desværre er billederne taget indendøre. Outfittet er fra 1. juledag, hvor den stod på julefrokost med min familie.

Som jeg har nævnt før, er jeg ret vild med den mørkegrønne farve. Denne top har jeg haft i lidt tid nu, men første gang jeg havde den på, var i fredags. Her synes jeg så også, at den passede perfekt til lejligheden, pga. den grønne farve. Det var ikke noget formelt, så jeg stylede den bare med jeans og støvler, og så smed jeg ruskindsjakken over, når det blev koldt. Til sidst toppede jeg det af med en bær-farvet læbestift!

2

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ONLINE SALE GUIDE