RUNNING DURING FALL

OUTFIT: COMFY SUNDAY

 photo IMG_7151 1_zps9qj3fwrc.jpg
 photo IMG_7173 1_zps2kpy8ubo.jpg
 photo IMG_7163 1_zpsn1o8zvfr.jpg
 photo Outfit3_zpsht4hkhqc.jpg
Kjole: Lignende HER Cardigan: Lignende HER & HER Sneakers: Navy HER Ur: Bering

Her er mit første dagens outfit. Det er søndag, og det betyder selvfølgelig hygge. Det gør det ihvertfald for mit vedkommende de fleste søndage. Jeg arbejder i en børnehave, så i weekenden er der tid til afslapning og træning – hvilket også er hvad søndagen har bestået af i dag.

Som så mange andre elsker jeg at gå i sort og grå, men nogen gange kan man godt friske det lidt op med et ‘pop’ af farve. Jeg synes ikke det behøver at være knaldorange, men farver som f.eks. navy og mørkegrøn er virkelig favoritter hos mig, især på denne sæson. I dag har jeg en oversized cardigan på i en form for bordeaux/lilla farve – super lækker. Cardiganen er faktisk min mors og er fra Bilka, hvilket man ikke skulle tro. Kjolen er fra mærket Project Unknown og er købt i Message, dog tror jeg ikke de har den i butikkerne længere.

Jeg håber I kunne lide outfittet og vil følge med på min blog, hvor der kommer mange flere outfits og en masse andet!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

RUNNING DURING FALL