SPRING JACKET GUIDE

OUTFIT: CONFIRMATION GUEST

 photo IMG_2632_zpsj5kabfsz.jpg

 photo PicMonkey Collagehlbkbj_zpskmva7rug.jpg

 photo IMG_26731_zpsirlqvygr.jpg

 photo IMG_2625_zpsuarlelac.jpg
Samsøe Dress // Vagabond Shoes // Jane Kønig Necklace // Bering Watch

I lørdags blev min lillebror konfirmeret og det var en rigtig god dag. Jeg har nævnt det et par gange før, og snakket lidt om, hvad jeg skulle have på på dagen, men jeg endte selvfølgelig med at tage noget helt andet på end jeg havde planlagt. Jeg gik faktisk i panik en uge før konfirmationen, fordi jeg ikke ville have det på, jeg oprigtigt havde købt. Så jeg var ude i samtlige butikker, og endte med at købe to kjoler hjem.. Nå, men den ene var altså denne fra Samsøe, som også var den jeg endte med at tage på og den anden fra MbyM må jeg altså ud med igen. Typisk mig..

Men det vigtigste er, at alle havde en god dag og jeg endte altså også med at være glad for det jeg iførte mig. Jeg følte mig tilpas, og det er det vigtigste.

Til kjolen havde jeg mine Vagabond snørresko på og sorte nylonstrømpebukser. Jeg ville have haft bare ben og sandaler med lidt hæl, men det var ret koldt, selvom om solen skinnede, så bare ben blev det altså ikke til og dermed heller ikke skoene. Jeg synes dog disse fra Vagabond passer rigtig fint til kjolen, så det var heldigt, at jeg havde dem som nødløsning. Det blæste forresten også så meget, at overstående billeder blev skudt indenfor istedet for udenfor, øv øv.

Mine forældre har lige fået lavet en stor garage, så det var der festen fandt sted, og jeg har da også lige et billede af bordopdækningen, som min mor så fint stod for.

 photo IMG_2512_zps5iiazhuj.jpg

Har I været til nogle konfirmationer i weekenden?

6

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SPRING JACKET GUIDE