SPANISH CHARM

OUTFIT: CREAM DRESS

 photo IMG_0824_zpscguo58ew.jpg

 photo IMG_0769_zpsimr1sx0k.jpg

 photo PicMonkey Collagefhj_zpsywrziao2.jpg

 photo IMG_0795_zpsj4ju9onv.jpg

 photo IMG_0743_zps9zedvebw.jpg
Monki Dress (color sold out) // Vila Coat (similar here) // Billi Bi Boots (similar here) // Jane Kønig Necklace // Ray-Ban Sunglasses

Hermed et outfit fra helt tilbage i sidste weekend, hvor jeg var til fødselsdag med svigerfamilien, hvor den stod på god mad og dessert. Outfittet er en god blanding af fint og casual. Jeg havde denne fine kjole på fra Monki, som jeg har haft i noget tid og egentlig havde glemt lidt. Jeg fandt den frem fra skabet, og prøvede den på – og blev påmindet hvorfor jeg engang havde købt den. Den har en rigtig fin pasform, og jeg er også ret glad for farven. Samtidig med at det er en rigtig sød kjole, er den også vildt behagelig. Jeg holdte resten af outfittet i sort.

Hvad synes I om det?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SPANISH CHARM