FRAYED DENIM EDGES

OUTFIT: DENIM SKIRT

 photo PicMonkey Collagehklhil_zpswx4dpqa8.jpg

 photo IMG_1817_zpsvloodrqh.jpg

 photo IMG_1768_zpsyfjrqcgs.jpg

 photo IMG_1841_zpsqx1u5gy9.jpg
Vila Denim Skirt // H&M Turtleneck // Vila Cardigan // Roots Boots (similar) // Jane Kønig Necklace

Hermed et outfit fra sidste uge, hvor jeg var iført nederdel – og jeg havde det rent faktisk på på arbejde! Nederdelen er faktisk overraskende komfortabel. Jeg købte den, da jeg var inde i byen i forrige weekend. Der findes mange af den slags nederdele, men jeg kunne godt lide den her, da den har en god længde. Den er højtaljet, men bliver ikke for kort, hvilket jeg synes mange af dem, jeg har set, gør.

Da jeg følte, at det var en smule out of my comfortzone med denne type nederdel, valgte jeg at holde resten af outfittet helt simpel. Så en sort turtleneck, for ligesom at fuldende det der 70’er look – og en lang grå cardigan, for at afdæmpe det lidt og så jeg følte mig mere tilpas. Det var altså også lidt for koldt til nylonstrømper, så det blev til tykke strømpebukser.

Hvad synes I om outfittet?

4

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FRAYED DENIM EDGES