INEXPENSIVE GOING OUT TOPS

OUTFIT: DOWN THE TRAIL

 photo IMG_7743_zps1gcn4hme.jpg

 photo IMG_7740_zpsxkf4rr9w.jpg

 photo IMG_7754_zpsaswgdnrz.jpg

 photo IMG_7761_zpstnpqcfrl.jpg
Monki trousers (similar here) // POPcph suede biker jacket // Topshop funnel tee (similar here) // Nike Air Max 2015

Dagens outfit består af mange basic items, men jeg synes nu stadig, at det ser ret cool ud. Jeg har mine monki bukser på, som er i et lidt ‘finere’ materiale, så de fungerer også til mere formelle begivenheder. Jeg synes, en stram bluse ville fungere bedst til de lidt løsere bukser, så derfor valgte jeg at iføre mig en ribbet ‘mock neck’, ‘funnel tee’ (kært barn har mange navne). Til sidst tog jeg min russkindsjakke på til og mine Nike sneakers, da jeg synes, at det fuldførste outfittet. Det ville nok også passe bedre, hvis jeg var omgivet af storby frem for træer og buske, men whatever!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

INEXPENSIVE GOING OUT TOPS