STUDENTERKJOLE GUIDE

OUTFIT: EMBROIDERED BLOUSE

 photo IMG_2269_zpsxfvnhnta.jpg

 photo IMG_2184_zpsic5dmsji.jpg

 photo IMG_2152_zpsbmangg1v.jpg

 photo IMG_2247_zps2vf0l7pw.jpg

 photo IMG_2292_zpslej8ko8b.jpg
Boohoo Blouse // POPcph Jacket // Gina Tricot Jeans // Vagabond Shoes

Hermed et outfit fra da jeg var i biografen med min familie og kæreste. I ved jeg elsker Gina Tricots ‘Molly’ Jeans i sort, men jeg har vidst ikke fået vist jer, at jeg har købt dem i en mørkeblå wash. Jeg synes de er super flotte sammen med hvid, især hvis det er en hvid lidt boheme bluse, som denne fra Boohoo, som jeg også viste jer i dette indlæg. Der er også mørkeblå i broderingerne på blusen, som bare får det til at være endnu mere gennemført sammen med de blå Jeans.

Da det var lidt varmere denne aften, var det en perfekt lejlighed til at finde mine oxfords/herresko frem fra Vagabond, samt min ruskindsjakke fra POPcph.

I dag har min far fødselsdag, så min familie og jeg skal ud at spise brunch. Ellers skal jeg bare i fitness og måske planlægge nogle indlæg til bloggen.

Hvad skal I lave i dag?

3

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

STUDENTERKJOLE GUIDE