EASY & HEALTHY RECIPES TO TRY

OUTFIT: FURRY COAT AND TAILORED TROUSERS

 photo PicMonkey Collageghjjll_zpswk9jepdn.jpg

 photo IMG_1129_zpsklmpm1mn.jpg

 photo IMG_1185_zps2rm5pqq6.jpg

 photo IMG_1170_zpsev0irpu6.jpg

 photo IMG_1240_zpsfbdzxbys.jpg

 photo IMG_1201_zpswbbcnzqo.jpg
Ellos Fur Coat // Vero Moda Jumper (similar) // H&M Trousers (similar) // Deichmann Boots (similar) // Jane Kønig Necklace

Så er jeg hjemme igen efter en dejlig skiferie! Jeg kom hjem i lørdags, og jeg har haft en skøn tur. Nu er det tid til nye og flere blogindlæg!

Dette er et outfit, jeg lige nåede at skyde, før jeg tog afsted på ferie. Blusen og bukserne har jeg ikke fået vist på bloggen endnu, selvom jeg har haft det i lidt tid. Habitbukserne er fra H&M, og er super behagelige og virkelig fine. Blusen er fra Vero Moda, og jeg købte den på tilbud. Dertil har jeg min syntet-pelsjakke på og de røde støvler fra Deichmann.

Har i haft en god vinterferie? Har i været på ski ligesom mig, eller har den stået på arbejde?

4

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EASY & HEALTHY RECIPES TO TRY