I JUST ORDERED..

OUTFIT: GREY SHIRT, BERRY LIPS

 photo IMG_7911_zpspkzd6cpt.jpg

 photo IMG_7787_zpsw6pwsod8.jpg

 photo IMG_7820_zpsqg6hwwkx.jpg

 photo IMG_7870_zpseaei3cww.jpg

 photo IMG_7795_zpsexs4zfzf.jpg

 photo IMG_7887_zpshurkwkq2.jpg

 photo IMG_7873_zpse4pr4j9c.jpg
Second Hand Jumper (similar here) // Monki Skirt (similar here) // Gina Tricot Top (similar here)// Roots Boots

I dag har jeg tilføjet en genbrugsstrik sammen med min mønstrede monki nederdel. Det er et lidt skørt mønster, hvilket jeg synes gør det sjovt og ungdommeligt. Som jeg har nævnt før på bloggen, er jeg vild med lag på lag looket. Derfor har jeg tilføjet en lys top indenunder sweateren, for at opnå det her look. Jeg har holdt farvenuancerne i grå, hvid og sort, og har derfor taget en bærfarvet læbestift på til.

2

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I JUST ORDERED..