H&M HOME GOODIES

OUTFIT: IN THE SNOW

 photo IMG_0460_zpsrewo9sfe.jpg

 photo IMG_0482_zpsynxeitpu.jpg

 photo IMG_0413_zpsdmqay1qz.jpg

 photo IMG_0521_zps2grdgiuo.jpg

 photo IMG_0507_zpsxcue61ox.jpg
Ellos Faux Fur // Gina Tricot Scarf // Gina Tricot Jeans // Zara Jumper // Saint Tropez Top // Billi Bi Boots

Hermed et outfit fra i lørdags, hvor jeg var ude i sneen for at kælke og andre legesyge ting med min kæreste og familie. Jeg havde dog ikke dette på hele tiden. Jeg havde selvfølgelig skitøj og alt det der på, mens vi kælkede og kastede med sne. Fuldstændig ligesom at være barn igen.

Jeg tænkte, at jeg ville vise pelsen i dagslys, så I kunne få en lidt bedre fornemmelse af den. Jeg havde mine Billi Bi bikerstøvler på, som jeg ikke bruger så tit, men jeg synes de er gode nok at bruge, hvis man kan risikere at blive beskidt. Jeg har dog nogle forede Dr. Martens, der havde været bedre til lejligheden, men de står altså i børnehaven. Derudover skulle der selvfølgelig hue og halstørklæde til. Indenunder havde jeg en hvid flæse top på, hvor det kun lige er kanten, der stikker ud forneden af sweateren. Det giver en fin lille detalje og et lag-på-lag look.

Hvad synes I om outfittet?

2

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

H&M HOME GOODIES