FOLLOW ME ON SOCIAL MEDIA

OUTFIT: METALLIC BLUE

 photo IMG_3471_zpsb0syssdn.jpg

 photo IMG_3485_zpsdm917hcr.jpg

 photo IMG_3498_zpskqr8fam2.jpg

 photo IMG_3467_zpsmpx8yfuo.jpg

 photo IMG_3493_zpsgvcdw5z5.jpg

 photo IMG_3520_zpsc6wzrj6z.jpg

 photo IMG_3558_zps3jtwb3vh.jpg

 photo IMG_3536_zpszz06sgcr.jpg
Gina Tricot Jacket (similar) // Vila Dress (similar) // Puma Sneakers

Hermed nogle outfitbilleder, der er taget inden jeg tog afsted på Roskilde Festival. Jeg har jo slet ikke fået vist jer disse sko fra Puma, som jeg fik af min søde kæreste i fødselsdagsgave. Jeg synes de er vildt fede, unikke og jeg har ikke rigtig set andre med dem.

Jeg synes, at det kunne være lidt cool at sætte dem sammen med min skinnende blå bomberjakke. Den er også dejlig tynd – perfekte til dette lidt lumre vejr. Kombinationen af disse to ting endte også med at være ret cool, synes jeg selv.

Hvad synes I om outfittet og skoene?

3

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FOLLOW ME ON SOCIAL MEDIA